Support-IT - Uw IT-Service aan Huis - PC Herstelling

img

 

 

 

Algemeen onderhoud en reparatie Windows & Mac
Verwijderen van ongewenste software (toolbars, spyware, startpagina's). Updaten van het toestel met laatste software, updates en plugins.

Verwijderen virussen
Veel virussen kunnen in hun beginstadium verwijderd worden zonder verlies van data, gezien deze het systeem enkel blokkeren, zo kunnen wij dit meestal verwijderen zonder verlies van uw data.

Vervangen LCD-displays/schermen Smartphones en Laptop
Het scherm van een laptop of smartphone kan gemakkelijk schade oplopen. Wij kunnen dit vervangen op professionele wijze vervangen voor u met originele onderdelen. Deze herstellingen zijn altijd binnen de 24h voor u uitgevoerd. U kan bij ons ook terecht voor het herstellen van uw gebroken scherm of LCD display. Ook vervangen van andere onderdelen (speaker, batterij,...) is mogelijk bij ons. Samsung Galaxy en Apple iPhone onderdelen zijn steeds voorradig, bel ons gerust voor prijsopgave. Wij herstellen alle merken en een reparatie duurt meestal niet langer dan een uur.

Synchronisatie van gegevens
Uw agenda en contactpersonen en emails kunnen vrij eenvoudig op zowel uw smartphone, tablet als PC gesynchroniseerd worden.

Assemblage nieuwe PC’s
Toestellen specifiek samengesteld voor verschillende toepassingen; videobewerking, gamen, muziek produceren.

Upgrade bestaande systemen
Verbeterde prestaties van uw huidig systeem, zonder wijziging aan uw instellingen. Het toevoegen van extra geheugen, het upgraden van de processor of bijvoorbeeld het plaatsen van een SSD-schijf kunnen een bestaand systeem een serieuze boost geven.

Upgrade besturingssystemen
Upgrade naar Windows 7, 8 of 8.1

Thuis-installatie routers/draadloze printers
Configureren of uitbreiden van bestaande (draadloze) netwerken, voor zowel kabel als ADSL-verbindingen. Het installeren van beveiligde WiFi-apparatuur in de woning en printen mogelijk maken van gelijk waar in de woning.

Data Recuperatie
Vaak kan belangrijke data van een defecte laptop, pc of externe harde schijf nog gerecupereerd worden van buitenaf.

Afbeeldingen

ad ad ad ad ad ad ad ad ad

Computer herstel aan huis

Support-IT, Flying IT Service is werkzaam vanuit Wortegem-Petegem, wij specialiseren ons in computerhulp en het herstellen van hard –en software problemen aan huis. Door een snelle aanpak wordt uw probleem meestal binnen de paar uur opgelost en gerepareerd. Wij komen de PC ophalen en terug afleveren, zodat u zelf geen kostbare tijd hoeft te verliezen.

Wij zijn gelegen te Ooike, Wortegem-Petegem, op 5min van Oudenaarde, 7 minuten van Kruishoutem en 15min van Waregem.

Contact

whiteBel ons gerust voor een afspraak, wij staan paraat om u zo snel mogelijk verder te helpen.


Mobiel: +32 492 91 00 60
Adres: Deinzestraat 24 - 9790 Wortegem-Petegem
E-mail: info@flying-it.be